Første konsultasjonDitt første besøk vil bestå av en grundig undersøkelse som innbefatter å se etter uregelmessigheter som kan ha blitt forbigått før din henvisning til vårt kontor. En serie med røntgen bilder vil også bli tatt. En forklaring på våre funn og videre behandling vil presenteres på en egen konsultasjon, økonomiske aspekter vil også diskuteres.

Vi utfører alle former for periodontal behandling (tannkjøttsbehandling) som inkluderer:

Depurasjon er fjerning av tannsten fra dine tenner. Rotplanering er en dypere og grundingere form for tannrens som innbefatter fjerning av tannsten som befinner seg nedenfor tannkjøttskanten. Lær mer under "hvordan periodontal sykom behandles". Tannrens
Tradisjonell tannkjøttsbehandling er ikke alltid like effektiv på alle tannkjøttsproblemer, en bakterieprøve kan da påvise hvilke bakterier som er tilstede i tannkjøttslommene. Formålet med den videre behandlingen er å oppnå en normalisering av bakteriefloraen; depurasjon og rotplanering kombineres med en antibiotika kur. Les mer her.
Disse avanserte teknikkene stimulerer ny benvekst som reparerer tapt ben på grunn av periodontal sykdom.
Denne teknikken har som mål gjenopprette helse og fjerne infeksjoner i tannkjøttet, men tennenes omkransende ben og støttevev blir ikke gjenopprettet.
Et mindre estetisk smil kan forbedres gjennom kosmetisk periodontal kirurgi. Tannkjøttskanten kan justeres for å forbedre utseende. Hvis du viser for mye tannkjøtt når du smiler kan det reduseres eller fjernes ved kroneforlengelse. Tenner som virker for lang eller har eksponerte rotflater kan vanligvis dekkes med transplantert tannkjøtt for å forbedre estetikken.
Ett tann implantat er faktisk en titaniumsrot som kan brukes for å erstatte enkle eller flere tenner.
Vedlikeholds- eller periodontal støttebehandling er tilrettelagt for å bevare ditt tannkjøtt og omliggende strukturer friskt. Langtidsuksess for all periodontal behandling med mål å bevare dine tenner, avhenger av regelmessig vedlikeholdsbehandling og god hjemme innstas. Det er mange andre behandlinger vi tilbyr som din tannlege eller andre spesialister henviser til vårt kontor for.